Myk nøtterfudge

Wow denne ble så ekstremt god jeg må dele!

#Reklame Disse to ble brukt og HALLELUJA!

Oppskriften er så på slump da jeg brukte restenøtter og tenkte ikke at dette skulle bli så mega bra at den måtte deles! Men de oppskriftene man slumper er ofte de beste!
Her er uansett ca oppskrift. 5dl nøtter. Jeg hadde peanøtt. Disse bløtla jeg over natten med surdeigsstarter, skylte dagen etterpå og stekte på varmluft 130 grader til de var litt sprø. Jeg tok ikke tiden.

1ts kardemomme og drysset litt vanilje.
3ss honning
3 dråper Clove (du kan erstatte med krydder eller kontakte meg om du ønsker oljer)
3 dråper fennel (du kan erstatte med krydder eller kontakte meg om du ønsker oljer)
4-5 ss kokosolje fast.
15 dadler
Mikset alt samtidig. Blandingen ble egentlig tørr men kunne se olje når jeg presset i formen, hvis det ikke skjer kan de ry veldig og det fester seg ikke. Da tilsetter du mer kokosolje og blender litt til. Ikke blend så lenge at nøttene slipper sin olje da 🙂

Dette er SUPER snack som jeg har lett tilgjengelig når «ustabile» barn kommer hjem og ikke har spist på en stund!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s