Min historie


Jeg har nå konkludert med at det er på tide at jeg bringer fram min historie. Den er kanskje nødvendig. Men uansett den er under progress. Jeg må bekjempe fortidens demoner, ordlegge meg rett og jobbe med bannskap, noe som faen ikke er lett dessverre. Jeg har heller ikke tenkt og beklage, for i meg, er det en stor bagasje, i den bagasjen er det mye sinne, sorg og dermed bannskap. Men også vill jeg påstå, kjærlig, omsorgsfull dame. Som er på søken etter den varige livslykke og god helse for meg selv, mine og andre. Her er det lite alternative veier egentlig men ekstremt mange tradisjonelle veier! Jeg skal se dypt i mine røtter følge den ledende sti og kikke inn i det alternative. Jeg er en meget nysgjerrig dame som må titte inn i så mange dører, før jeg virkelig går inn i en. Det tok meg noen år på skolen for og endelig starte fult med eteriske oljer, noe som heller egentlig er mer tradisjonell enn alternativ livsstil. Da eteriske oljer har tradisjonelt blitt brukt i årtusner. Og bloggsiden er jo annerledes. Her må jeg lese meg inn, Mohahaha. Stay tuned 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s