Hekseverden

Ja jeg er en heks. Og holder på med tryllerier.

Følelsen av og være fri når jeg er i skog og mark, høster naturens goder, den er skrekkelig tilstede, jeg er fri. Sammen med moder jord, nyter og bare er.

Jeg leser meg rød og blå på blomster, blader og urter. Grønnsaker, bær og frukter. For dette funker.

Og naturen. Hva gjør ikke naturen for oss? Vår helse? Friske luften, ro, surstoffer og mm. Ute er best🌺

Tre, mektige, gamle med så mange historier 🌺

Jeg har en venninne, som også høster, sår, planter og går sin frie vei med moder jord. Og denne dama velsignet oss Prikkperikum (Johannes urt) rot, og blomst som hun selv har tørket. Jeg lagde tinktur av blomstene, og angrer så mye på at jeg ikke tok bilder underveis for så mye nydelige farger har jeg aldri sett under en slik prosess. Men bilder kommer ved neste blomstring!

Tinkturer og eteriske oljer, det har kommet for og bli! Nå blir det bare flere og flere tinkturer. En venninne ønsket at jeg skulle lage Damiana tinktur. Den er strax ferdig og har en nydelig grønn farge. Her ble bare blader brukt, så blomster skal benyttes neste gang.

Rosenrot, chaga, Johannes urt, bitterdråper. Baksiden : gullris og damiana🌺

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s