Golden milk with golden paste

Hallooo NÅ er det på tide med oppdateringer her på noen oppskrifter!

Golden milk, også kjent som Gullmelk er en betennelseshemmende drikk som gjør godt for kroppen. Men det er så mange varianter med denne drikken ooooog du kan lage en egen Golden paste eller gullpasta som du kan bruke i andre matretter ol for de gode effektene. curcumin er jo det virkestoffet i gurkemeie som er så knallbra.

Curcumin aktiveres ved oppvarming og den må ha hjelp av pepper, pepper øker effekten ekstremt så det og lage uten pepper er nesten bortkastet.

Jeg lager pasta slik👇:

Du har en kopp vann i en kjele. Begynn og varm vannet og tilsett 4ss gurkemeie. Når dette tykner som grøt tilsetter du 1ss pepper. Varm opp alt og rør. Ta av plata og avkjøl litt. Tilsett 2ss kokosolje og bland godt. Ferdig 👌

Så da har du en betennelseshemmende pasta som varer i 14 dager ca. ikke ha den lengre da kan du bli dårlig pga dato. Denne kan du tilsette i middager, supper, sauser osv

Rørt en ts med pasta i eggeplomme. Tilsatte krydder og blander. Så tilsettes kefir 🌺

Men Gullmelk. Jeg liker denne kald. Så jeg tar en kopp kefir, en ts golden paste, eggeplommer, litt kanel, kardemomme, vanilje, ingefær og litt salt. Hvor mye av hvert krydder må du teste deg fram til, men ca en halv ts av hver. Av og til så tilsetter jeg også en ts kollagen.

Nyyt

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s