Spirer

spirer

(Dårlig mobilbilde. Beklager det.)

Jeg har lyst å inspirere og bli inspirert selv. Spirer, det er godt det! Det er ubeskrivelig og dyrke spirer og urter! Særlig når man får det til!

Jeg ble hekta da jeg holdt på med Rejuvelak. Da skulle man spire å lage en drikk av spirene. jeg fikk det veldig godt til og min mage likte det veldig godt. Men jeg ble mer opphengt i spirene. Det var så spennende! Frøene fikk haler, og blader hvis jeg fortsatte! Leste litt på dette med spirer. De kunne selvfølgelig spises. måtte smake og de ble fort tilbehør. Jeg er jo enda en hobbyspirer og har ikke holdt på så lenge. Synes også at det er vanskelig og finne informasjon om dette så jeg har laget en facebook gruppe hvor jeg deler info med de som synes dette er interessant, og de deler sin informasjon ❤

Jeg elsker og hjelpe andre, inspirere og kan gjerne veilede så godt som jeg kan! Men spirer er ikke mitt sterkeste tema, men har ikke tenkt å gi opp! Jeg har funnet mye fin info, og jeg prøver å failer en del hehe, selvlæring er en fin lærdom det også. Jeg tørr å prøve, gir ikke opp uansett hvor mye motgang jeg møter! I det siste har det vært en vanskelig tid, og det er da godt og ha noe og sysle med, selv om jeg bare vill døvne foran tv. Så har jeg så mye stas i livet som holder meg på plass. Motivasjon til og fortsette. Det er herlig!

Jeg har en gang fått mugg, eller råte på spirene mine. Og de ble ikke bløtlangt i 3 dager som det sto de skulle, men ble skylt flere ganger om dagen istedenfor. Aner ikke om det er grunnen, men interessant, synes jeg.  Kan og ha vært den ekstremvarmen.

Barna mine elsker spirer, men de har generelt elsket å spise alt annet også som er i naturen som helst ikke skal spises, så det har vært veldig greit og ha spirer i hus så de kan få det istedet 😉

Jeg har bare glass og spirer fint i de. Jeg er som skrevet ikke noe erfaren spirer men har spiret en stund. I starten brukte jeg kun et dørslag faktisk, hadde aldri opplevd mugg da heller! Det er først nå i spireglassene jeg har opplevd mugg, som kunne komme av ekstremvarmen/temperaturforandringer.

Jeg har fartet en del fram å tilbake, har da tatt med meg spirene i bilen. Ikke noe bra resultat altså. Men men man lærer så lenge man lever 😉

spire

(Igjen, dårlig mobilbildet)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s