ENJO

Ja, jeg har begynt å jobbe som enjoforhandler 🤩 Eller innemiljøkonsulent 🤗😍

Jeg er stolt som en ‘hane’. Vi skal ha kjemikalie fritt hjem! Og denne gode vanen skal jeg vise mine små!

Her! kan du lese på Enjosiden!

Jeg snapper nå av å til på Enjosnappen å den er jo kjempe flott til dere som ønsker innsyn i produktene!

enjosnap

Hva som er mine favoritter?

Jo det skal jeg fortelle 😉 Jeg elsker kjøkkenskrubben og resten av kjøkkenutstyret! Jeg bruker ikke oppvasksåpe lengre og det er så deilig å slippe all den jækla såpa! Jeg blir så tørr å sår av alle de dær «hudvennlige» kjøkkensåpene. Jeg har enda ikke fått min oppvaskbørste men bruker kluten 😉 Gleder meg veldig til den kommer da!

Jeg elsker moppesystemet! Gulvene er ikke lengre sticky og ekle! Heller ingen fotspor! Noe jeg som gjør meg manisk 😂

Badutstyret! Badet er latterlig lett å gjøre rent! Jeg måtte le når jeg såg dusjen! Bare kaldt vann å hansken 😃

Vinduene er bare å tørke lett av med vinduskluten! Å det nyter jeg som alltid har småbarnshender der 😍

Ja Hva kan jeg si? Jeg er frelst! Amen å halleluja

Men favorittene er så som så, når man kommer seg inn i hvordan dette funker (det er ikke vanskelig altså 😉 ) blir liksom alt favoritter! Jeg kan ikke være uten Enjo!

Men hva var det som gjorde at jeg valgte Enjo?

Jo det skal jeg gladelig fortelle deg! Jeg har lenge lett etter vaskeprodukter som ikke gir meg eksem! pustevansker! Eller kvalme! Jeg har hatt avvik på resultater på div pusteprøver og det må man gjøre noe med! Men i mitt lange søk fikk jeg bare stinkende opplevelser! Grusomt som mange av de klutene stinker! selv om man skyller de godt i varmt å kaldt vann. jeg trudde mange ganger at vasken var tett for å si det sånn men det var klutene som luktet. Gulvene ble seige og ekle og gå på, vinduene var grusom pluss barna mine trur at vinduene er is, så kjemikalier er overhodet ikke et alternativ. Så i over ett år vasket jeg med gammel gulvklut/fille med vann å sitron samme med vinduene. Men! Blir det egentlig rent? Jeg tviler. Men tilsetter ikke mer kjemikalier! 😉

Jeg har lenge fulgt med Enjo og ble mer og mer interessert! Ble ringt av Ellinor og hoppet på dette med en gang! 😉 Angrer ikke ett sekund! Nå er ikke golvene lengre seige! Vinduene er rene! Ja generelt huset er rent! Og ungene har enda ikke vært forkjølet 😉 selv om de er nettopp startet i barnehage!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s