Kraftdamerne malstrøm festival

DSC03129

Jeg har fått forespørsel om å legge ut hva vi holder på meg og det skal jeg gjøre! Kjempe trivelig og ikke minst morro å dele med dere!

Vi holder på med prosjekt Kraftdamerne! Ja DameRne 😉 Det er internhumor og litt rebelsk. Dere finner ut hva prosjektet omhandler senere. hihi. Jeg og min mamma har jobbet med dette en stund og det er noe vi brenner for! Men slik min situasjon er nå er alt satt på en pause og aner ikke hvor lang den pausen er.

Da vi fikk forespørsel om å bli med som utstiller på festivalen i Saltstraumen ble vi kjempe gira! Vi trudde vi skulle stå i 2 dager å selge men der hadde vi missforstått noe! Vi skulle bare stå på lørdagen og søndagen var til aktiviteter ol. Men greia var jo det at vi startet en «kjempe» produksjon av matemner, kroppsprodukter o.l. Vi skulle ha mye å forskjellige varer. og det hadde vi! Virkelig! Vi fikk vite det etter en halvtimes tid at det bare var en dag med salg og da hadde vi allerede solgt mye, men kjente likevell et snev av panikk. Hehe. Men etter 3 timer ente det opp med at vi måtte hente mer vannkefir, kopper og ketchup.
Vi fant en eske med fermentert kål under bordet på slutten av dagen og nesten hele esken ble borte! Vi ble helt overgira da folk ønsket å smake og de likte det så godt! Ikke minst er det jo kjempe bra for oss 😉

DSC03132.JPG

Jeg fikk gleden av og selge Jordnærhudpleie sine ansiktsmasker og de for i en fei! Jeg hadde jo også da vist å prøvd ut maskene (på noen damer) kvelden før 😉 Et utrolig produkt som er mer enn bare ansiktsmasker! Skrubb, tannbleking og farge til badevannet! Sånn for eksempel.

Vi hadde også med oss kulturene våres slik at man skulle kunne starte selv med dette og det gikk også i en fei! Det er så godt å få den flotte opplevelsen! Folkene rundt oss ønsker å prøve dette, de liker det og blir begeistret med en gang. En dame kom løpende tilbake for de hadde drukket opp en liter Jun og måtte ha mer liksom. hihi I Love it!! Var dessverre fri for Jun da, må beklage den!

Jeg hadde laget en kimchi med det jeg hadde rundt meg (bokstavelig talt) og syntes selv at dette ble så knall at jeg egentlig ikke ville selge den. Men der vi sto ilag på kjøkkenet fant vi 3 flotte glass som var igjen klare til bruk. Og en ferdig kimchi. Vi puttet oppi å begge håpet nesten at minst ett glass skulle bli igjen! For den ble unik! men den ble vi fri for før første timen var omme. Jeg er stolt! Av oss, av kundene våre og kunnskapen som spres! Varmer mitt hjerte ❤

DSC03133
Hehe gotcha :*

Denne flotte damen har passet på at jeg (og kidza) har hatt det bra og hun fant kjøkken i nærområdet så vi kunne bruke for å lage ting og tang! Vi har gått turer og oppdaget mye med barna og stått på på kveldene. Vi har flira hver kveld, selv om noen kvelder var tøffe å tunge! Veldig tunge så har vi flira og kosa oss! Elsker deg mamma! ❤ ❤
Dette har vært en opplevelse for livet og elsker det at jeg delte dette med deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s