Pollensesongen er godt i gang

Ja som mange nordmenn så har jeg også pollenallergi
Så fikk ånden over meg til å dele litt om hva jeg gjør slags tiltak. Helt egentlig sitter jeg krokbøyd i senga, baby var litt urolig. Skjønner at folk investerer i en skrivepult! Ergonomi folkens! Viktig.

Jeg må også si jeg bruker q sciences sin Core og terpener i tillegg, skal lage et eget innlegg om terpener. I år har jeg minst plager enn noen gang men kan være pga mine forebyggende tiltak også, de jeg skal dele nå.


Dette er basert på mine erfaringer, min opplevelse, jeg kan bruke dette å har ikke plager med det. Du vet best hva du kan og ikke kan innta. Eller rådfør deg.Bjørkesaft! Jeg fikk høre for en del år siden at bjørkesevje var bra å drikke ved pollenallergi. Ja jeg kunne se en logikk i det så det måtte jeg prøve. Startet i 2017 mener jeg. Husker i 2019 var en grusom sesong for meg. Kroppen var nokk ekstra utsatt da det var rett etter min manns bortgang å da jeg endelig kom hjem var trærne i blomst. Jeg fikk ikke tappet men brukte en mist som jeg skal dele strax med dere. Tappet i 2020, mye mindre plager igjen. Dette er jo kjempe bra, var min tanke.

Fant en interessan blogg om bjørkesaft og detox HER

Så jeg har fortsatt med den årlige rutinen. Enkelt er det og. Du kan klippe en gren å tre en flaske på den grenen. That’s it liksom, eller bruk en pose, en slange med dunk. Uansett du trenger ikke noe fancy eller dyrt for å samle dette opp.

Jeg samler opp 1-2l. I fjor ble det bare drukket 1l liksom. Så jeg bøtter ikke innpå heller.

I år tappet jeg 2,5l. Har eksamen snart så en del stress, men har bare drukket en halv liter 😉

Jeg blander bjørkesaft i smoothie, med ‘superjuice’, nå har jeg en flaske med hydrate og Crave å en slumt med bjørkesaft i den. Bruker gjerne 1 slump 2 ganger for dag.

Pollen mist spray ❤

POLLEN MIST nå skal jeg dele den deilige oppskriften med dere! Du trenger en liten sprayflaske, grønn te, e vitamin dråper å 3 eteriske oljer, peppermint, lavendel og sitron.

Kok en liten kopp med vann å tilsett grønn te, la den trekke som anvist på pakken. Avkjøl teen. Tilsett 3 E vitamin dråper (jeg bruker flytende å tar med en tannpirker) så har jeg i 4 dråper lavendel, 2 dråper sitron og 2 dråper peppermint. Rist godt, spray i ansiktet.

NB NB! Noen sitrusoljer kan gi skader i sol. Jeg har ikke opplevd det! Jeg bruker gode kvalitets oljer. (ønsker du kan jeg legge inn på min bestilling. Doterra) så bruk med varsomhet om det er første gang du bruker slikt i sol!
HER kan du lese mer om det. Jeg må også si jeg har sensitiv hud, har allergier og har hatt eksem i ansikt. Men aldri blitt plaget med bruk av EO (eteriske oljer) i sola. Men det trenger ikke å bety at dette gjelder deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s