Helse, stress og gjøremål

Herregud for en uke! Det går i ett! Men så fint det er!

Det har vært en utrolig lærerik helg! Så mye stimuli. Altså har man født baby så bør man allerhelst la kroppen komme seg, kjenner jeg. Lillegutt er nå 3mnd. 3mnd siden jeg fødte han, å kroppen har ikke stabilisert seg på de 3mnd. Men her er jeg, I Sande. Har vært på terapeut dagene i Tønsberg! Faen for en fantastisk helg! Jeg har ledd, gråtet og lært mye. Ja jeg har faktisk gråtet. Jeg kjenner enda sorgen av min mann. Bare tanken gjør så vondt igjen. Sånn er livet, du går opp og fram hele tiden, men kroppen tar deg igjen.

Iris analyse gjorde vi også.

Dette skrev jeg da jeg var på terapeut dagene. Jeg var så overstimulert, glad, full av så mye følelser. Å på hjemreisen begynte jeg å blø! Så mye! «HÆ MENSEN NÅ??» Var min tanke.. Det var non stopp å de smertene. Spontanabort? Ja mye tydde på det altså. Hva faen liksom. Lille var bare 3mnd.. Var til gyn, heldigvis bare fine tilbakemeldinger!! Men fikk forståelse på hvorfor jeg var så hormonell, følsom og svimmel på terapeut dagene. Jeg skriver det jo, jeg er med min 3mnd gamle sønn, sliten mor på tur. Lærte så mye om meg selv. Det var hard læring, angrer ikke.

Jeg fikk hjelp av min lærer, jeg har hatt kronisk kvalme og hodepine i 3mnd. Jeg var utslitt, deprimert og alt er krevende. Det er ikke slik det skal være, og det vet man så man havner i kjelleren. Det gjorde jeg. Jeg møtte veggen.. Eller springskallet!! Vil jeg heller si. Med panna først. Jeg holder på med mye, får ikke inn måltider. Så læreren hjalp meg på føttene igjen! Evig takknemlig!! For det var jammen mye der som måtte rettes opp i. I min helse. Nesten flaut og skamfull men Nei! Det er det ikke! Jeg ser flere småbarnsmødre i mine sko. You are not alone! Det er lettere å hjelpe andre enn seg selv. Desverre.

Nååå folkens har jeg fått så bra hjelp av min lærer at jeg har tydeligvis hatt «tåkehue», «bomull i hjerne» som plutselig forsvant. Jeg har hørt flere si «esj kjennes ut som jeg har bomull i hode nå» har aldri forstått hva det ville si.. Merkelig. Helt til det ble borte hos meg, det må jeg si, var merkelig å ikke ha det, var så befriende! Men har ikke kjent eller forstått det var der.

Stress ~ Roten til sykdom og fordervelse. Jada jeg stresser. Mer enn folk kanskje trur? Men innvendig rot. Etter smellen jeg gikk på takler jeg stress så lite. Så bra! Men strekksona mi er jo så innskrenket så funker dårlig likevell. Her må man trene opp utholdenhet altså. Så mitt råd. Finn noe/noen som kan hjelpe deg med stress. Du vet aldri når smellen kommer. Eller om den kommer. Ta vare på deg selv.

Gjør du det som gjør deg godt? Gjør jobben din deg godt? Samboeren? Maten? Psyken? Hele livet har noe og si, omgivelsene, tiden, hva bruker du tiden på? Helse er så mye. Så mye jobb, men ikke på den dårlige måten, når du kommer inn i det skumle skremmende som var, ser du mye vakkert som er 🌸 Vi er ment for å leve.

Ikke bli som denne dukka. Ene, alene og slitt.

Vi er ikke ment for å streve🌸

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s