Studiekakao

Det er virkelig ikke til å stikke under en stol at skole er stressende. Kakao, eller sjokolade stimulerer endorfiner ❤️ noe som virkelig kan hjelpe i en studiestund. Nå er det jo også kveld så denne nytes nå mens jeg studerer, å jeg vet jeg kommer til å sove godt etterpå!

Kveldsrutinert👌

Min Q Core PM bag er tatt (vitaminer i høy kvalitet, lettopptakelig og styrker fordøyelsen. Et godt tilskudd etter fødselen kjenner jeg!) Siste skrivestund før legging, man blir helt firkantet i øynene skal jeg fortelle deg! Jøss så mye skjermtid, jeg blir svett av bare det.

Så til oppskriften. Jeg brukte tynn 80% (kjøpt på coop) sjokolade, nesten 4 firkanter. 1ts ashwagandha, en klype salt, 2dl fløte og 1ts honning.

Denne kakaoen var virkelig helt himmels! God kveld godtfolk 🌺

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s