Naturmedisinske fagkongress 2022!

For en ekstrem spennende helg jeg har vært med på!

Det har vært en motivasjon og inspirasjon å være med alle disse flotte folka som jeg møtte nå i helgen! Kan hende hun ene fikk inspirasjon til å bli elev i naturmedisin I en alder av 60! Nei det er absolutt ikke forsent å lære om naturens helbredende krefter 🌺 aldri! Hun kunne så mye, lagde så mye å skal ærlig si, jeg hadde aldri gjettet alderen hennes rett!

Jeg møtte flere biopater, terapeuter, NY teknologi og et hav av spennende naturremedier! Og mange flere som bare var interessert! For dette er til alle! Ikke bare terapeuter og utdannede. Dette er en flott måte å vise hva som er her i Norge av muligheter behandlinger og mye mer!

Dette gav meg mye inspirasjon til framtiden altså 🌺🤩 helt blown away 😎

Å PS, Stein ønsket CBD olje til Norge, det selger jeg og JA det er Lovlig! Metylerte B vitaminer og bl.a 😎👌

Jeg ble trekt ut i gave utdeling ❤️❤️
Opptak kan kjøpes på fagkongressens nettside 🌺

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s