Lunamesse i Korgen 5-6 Nov 22

Min plakat til messa 🌺

Det kommer mange flotte utstillere. Bare sjekk om Luna Alternativmesse på Facebook.

I disse hektiske dagene med barn, dyr og skole prøver jeg å snike meg med på greier. Har nokk hoppet på mer enn det som er tid til faktisk så prøver å ikke stresse for mye med alt. Her må nøye planlegging til. Noe jeg verken er flink eller god til. Dette blir en spennende tid.

Jeg fikk også en god venninne med. Det gleder jeg meg til, for vennene er noe jeg ser mindre av. Dagene går så sykt fort med studier. At studenter ofte er deprimerte og innestengt DET kan jeg forstå! Jeg føler meg verken det ene eller det andre men skjønner at veien dit den er ikke langt unna. Jeg beundrer alle studenter. Det er 10 år siden jeg gikk på skole (kostholdsveileder var nettstudie) men nå er det mer møter og heldigvis mer kontakt med elever! Men mer krevende! Utrolig spennende. Det er av og til så skummelt alt jeg holder på med, jeg har lyst til å hyle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s