HULDRESTRY

Huldresty på løve glass 🌺

Strylav eller huldrestry (Trollskjegg) er min nye tinktur altså! (Nei stopper ikke med chaga! eller rosenrot, eller prikkperikum! Men pauser er helt ok det) Den er nokk ferdig nå men den er så vakker å se på. Huldrestryet i mitt lille glass ❤ I dag rørte jeg i den å da tok jeg en smak. Den var så nydelig på smak! Så tenker at det vakre glasset blir fordelt i mine tradisjonelle glass nå.

Hva/hvorfor tenker du sikkert, hihi, etter ungene mine spurte meg i sommer, langt inni i granskogen de lurte på HVA det egentlig var.. Ja Dr google vettu har svaret på alt. Svaret fant jeg selvfølgelig på Rolv.no og svaret bare lyste som en solstråle fra himmelen eller noe slikt. Jeg fortalte jo dette til jentene, jeg plukket blåbær men sekken var full av huldrestry ❤ de klatret høyt å lavt, løftet lillebror høyt, han måtte også få plukke selvfølgelig. rullet å fant et klatrestativ (en stor rot). Fantastisk innholdsrik tur kan man si, men en del masing om «Når skal vi hjeeeeeem» selvfølgelig. Hører til turene, men det husker ikke de små, heldigvis.

Men turen resulterte med fryseren full av blåbær å en knallfin høst/vinter tinktur!

URTEN KAN BRUKES VED FØLGENDE HELSEPLAGER / SYKDOMMER
Infeksjoner av bakterier som Staphylococcus spp., Streptococcus spp., Mycobacterium tuberculosis og MRSA (Meticillinresistente gule stafylokokker), soppinfeksjoner, sår hals, tannpine, forkjølelse, influensa, bihulebetennelse, betente mandler, hoste, kikhoste, forkjølelse, bronkitt, bakteriell lungebetennelse, plevritt (brysthinnebetennelse), tuberkulose, underlivsinfeksjoner (trichomonas), urinveisinfeksjoner, hudinfeksjoner, ringorm, fotsopp, skabb, Candida albicans, dysenteri, byller, verkesår, sprukken hud på føttene, andre- og tredjegrads forbrenninger.
Rolv.no

Jeg kommer til å tappe tinkturen på glass i morgen, jeg skal ha selv så ikke alt kommer for salg, men noe skal selges ja å her er det første mann til mølla! Jeg kan ikke si nå hvor mange glass det kommer for salg. Strylaven er plukket langt unna vei i en ren skog ❤

Les gjerne HER for mer info om Strylav 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s