Diett!!!!!!

Jeg er på diett! Dietten er en elimineringsdiett noe som vanligvis er grusomt! Uten EGG, Melk og mel. Mel er ikke et problem, men de 2 resterende VAR frokosten min.

Men dette KLARER jeg, det er min innstilling! OG JA! Det er ikke noe problem!

Grunnen til at jeg er på elimineringsdiett er for jeg nylig var hos Balderklinikken, jeg har tatt en rekke prøver, men blodprøvene var ganske så fine. Så da var eliminering neste.. Utrolig spennende!

Just me staying positive 💪🌺

Etter første fødsel ble jeg utrolig syk. Jeg tålte ingenting av mat, og plutselig raste jeg ned i vekt! Jeg mistet alt i alt 50kg. Men de siste 30 kg skjedde bare på noen mnd. Det var utrolig skummelt! Under dette her prøvde jeg mange dietter. Leger var absolutt ikke å få tak i, å jeg ble virkelig ikke hørt, nokk en gang. Å da prøvde jeg å eliminere melk. For å si det rett ut, det var et jævla mareritt! Jeg spiste 1kg! Ost på en dag! Melk er utrolig avhengighetsskapende. Noe man heller ikke hører noe særlig om. Dette man kan støtt kan se på barn, at de har en periode hvor ost/melkeprodukter er det eneste de vil konsumere. Men det får vi ta i et annet kapittel 😉

I dag har jeg gått på dietten i 1mnd. Det går faktisk så bra at jeg skal skyve det enda en stund til. I feel great for å si det sånn. Og jeg veit at jeg hadde ikke klart dette så bra uten Q produktene! For jeg har prøvd flere ganger, og det skal jeg si var unødig mye slit, tårer og vondter altså. For avhengighet det er ekte og smertefullt!

My pretty little helpers

Jeg var mer sulten i staren, jeg spiste vell 1 måltid ekstra, noe som ofte var frokosten. Men det gikk over etter en stund så spiser ikke frokost nå. Jeg trives best med å være uten frokost en god stund. Når jeg ble flinkere til å ta Q produktene kjente jeg at blodsukkeret holdt seg, jeg klarte faktisk å komme i ketose også. Jeg gikk frivillig inn i det altså, produktene er ikke keto produkter. Og det var så kult!

Ofte når man går på dietter så er min erfaring (og har hørt andres) er «Må man føle seg som dritt»? «Må man bli så sliten» «Jeg kan jo ikke spise noen ting», vi er nemlig slike «vanedyr» at det å skal forandre, endre på noe er så brutalt vanskelig og skremmende at man sjelden orker eller klarer.. Det trenger ikke å være slik, men jo mer man er i ubalanse jo vanskeligere er det og klare en diett. Noen dietter bør man styre unna helt å holdent er min mening. Men eliminere er og kan være fornuftig for mange. Å du skal ikke trenge å føle deg som dritt, men reaksjoner er ikke uvanlig. Hold ut dem å du mestrer mye! Jeg var nå så heldig at jeg fikk rettet opp ubalansene jeg nå hadde med Q. For å ikke snakke om support i kroppen! Jeg var godt i gang med et forbedret kosthold som dere vet jeg er opptatt av (Jeg hadde samme kosthold som før, ikke endret noe). Q skal ikke ha all ære, men det jeg har opplevd nå med det siste tiden med Q er så fabelaktig, fra en mørk tung verden til en utrolig mye lysere enn. Jeg har mine dager men på en helt annen måte nå enn før. For første gang jobber jeg med å prosessere fortiden. Jeg har styrke til å stå i alt nå. Ja noen dager blir jeg slått ned, hardt. Men jeg holder ut de værste stormene, jeg stopper ikke. Uansett hvor skummelt det er. For jeg skal love dere, det er jævla skummelt å skal ta opp all den gørra der igjen. Men det er så nødvendig for at jeg skal kunne leve mitt liv. Q skal jeg ha i mitt liv for så jævla kraftfullt er det (Ja jeg kommer en dag til å sitte å lese dette om mange år å tenke «Faen så jeg bantes på TEKST, men jeg er meg, og stolt av det, også av uvanene, og JA, jeg trur på forbedringene og revolusjon, en dag kanskje jeg ikke banner, eller har forbedret meg på en annen måte ❤ )

Jeg er stolt av meg selv for å ha klart denne dietten, med så mye positivitet og glade tanker, gode følelser og holdning. Jeg er stolt av å være en del av Q 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s