Naturens snadder!

Naturen er full av herligheter! I år har jeg å barna vært mye ute å smakt på mye rett fra egen hage å i skogen! De er strålende fornøyde for og si det sånn 😉

DSC02887I år har vi plukket nesle, granskudd, løvetannblomst, blader og røttene. Min pappa har plukket masse gullris til meg, også chaga!

Alle disse er full av mineraler og vitaminer. Ikke minst smaker de helt nydelig!
Jeg skal dele noen av oppskriftene med dere om naturens godsaker 😉
Men først skal jeg fortelle hvorfor vi plukker så mye av dette!

Min pappa har alltid vist meg å nyte de gode råvarene naturen har og gi oss, da særlig frukter og bær! Min lille jente har også smakt mye på naturen som lite barn, særlig blomster, noe som ga skremmende resultater! Ikke alt er for å spise eller drikke så vær på vakt! Les dere opp på alt men særlig på røtter og sopper!

Jeg har plukket en del nesle og litt granskudd, barna elsker granskudd og det er liksom lørdagssnop 😉 HER kan du lese om granskuddene! Du kan lage mye forskjellig med granskudd og jeg kommer som skrevet med oppskrifter :*
Gran inneholder mye vitamin C og den har ekstremt mye smak! Den er syrlig og frisk på smak. Jeg blir oppkvikket og kjenner at den gjør meg godt, særlig magen min 🙂
Hvis man glemmer tannbørste kan vist granskudd brukes hihi men det har jeg ikke prøvd 😉

Løvetann er veldig godt! Barna elsker saft, sirup og bladene i wok å salat 😉
Det er veldig stas ihvertfall for mine små å plukke løvetall å planlegge middager ol ilag 🙂
Hun som var veldig glad i blomster har nå sluttet og spise slike farlige, nå er hun ilag med meg å vi plukker å prater om hva som kan og ikke kan spises 🙂 Herlig!
Vi har plukket over 2L løvetannrøtter og det er bare i vår egen hage! Her er det mer løvetann enn gress, bra for meg 😉 Mannen er bare glad for å få dette vekk kan dere tru :’)
Løvetannrot er et av de mest effektive avgiftende midlene står det i rolv og HER
les —-> Et ugras med mange medisinske egenskaper

Nesle har allerede blitt så mye brukt i dette huset å jammen er det nydelig! Jeg får mer energi av det og synes jeg. Jeg har det i smoothies, omelett, middager, teen min, kaffen min faktisk 😉 Den kommer det også oppskrift på! Jeg er blitt mye mer immun mot piggene også og det er kjempe kult! så her går det unna med plukking. Kombinasjonen med neslete og granskudd er nydelig! Jeg brukte mye nesle sist jeg hadde detox uke å hadde veldig god effekt av dette!

URTENS EGENSKAPER OG VIRKNING
Generelt styrkende, demper veksten av prostatakjertelen, stimulerer dannelsen av røde blodlegemer, øker blodgjennomstrømningen til huden, astringerende (sammentrekkende), blodstillende, sårhelende, smertestillende, betennelseshemmende, immunstyrkende, utrensende, avgiftende, urindrivende, fjerner vann i kroppen, renser nyrene, galledrivende, melkedrivende, blodsukkersenkende, blodrensende, antirevmatiske, antiallergisk, stimulerer hårveksten og beskytter mot skjørbuk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s