Uventet power oppdatering

Ny logo ❤ Takk Siri ❤

Det er så mye som skjer nå! Det er høst, huset (og uteområdet) skal ordnes, å så mye skole. Mine jenter og jeg har skole. Jeg har nå fått velkomst mail om terapeutisk grunnutdanning! å er i gang med det. Shitt så spennende! SHITT SÅ MYE!! Så mye krevende i vente men faen så digg det er! Jeg skulle jo komme med mer oppskrifter, men jeg har ikke vært flink til å ta bilder. Har noe så skal komme med det så fort som mulig. Akkurat nå har jeg laget et høstremedie fra himmelkroken sin Instagram. Kan dele oppskrift på dette også, blir spennende når dette er ferdig. Det har vært lite høsting i år, noe som svir i sjela. Jeg har høstet chaga, rødrandstjuke, rosenrot, masse johannesurt, mjødurt, solbær og gullris som ble til pappa (jeg kan ikke bruke det som gravid). Blåbæra er vassen å ekkel, ellers er rips å bringebær spist av fugler (og barn).
I tillegg har jeg kontaktet psykisk helse, jeg ønsker verktøy. Føler meg ikke psykisk syk eller noe, men jeg veit hva jeg har gjennomgått, hva som var å skal nå fram, med verktøy som kan hjelpe i ubehagelige situasjoner. Jeg var jo gravid når mannen min døde, å siden jeg er gravid nå, fant jeg ut at det er best, sånn just in case. Destruktive tanker kan holde deg igjen, stoppe deg i å leve, det er ikke noe man ønsker.

I tillegg til skole har jeg flere kurs jeg har meldt meg på, Positiv fødsel, hypopressiv trening å har en del uavhengige på nett om surdeig (Påfyll/repetering av informasjon er aldri dumt), hage, sanking å det jeg ellers liker som hobby. Det sies så fint – Du er ansvarlig for din egen lykke (OG helse). Å det kan man ikke stikke under en stol. Vi er det. Min kjæreste er ikke ansvarlig for at jeg verken skal være lykkelig eller glad. Det kan ikke han kontrollere selv om vi skaper glede å lykke sammen. Å det er godt å være klar over det, for livet får liksom en ny følelse, en mening.
«Det du kan gjøre er å holde rundt deg selv» Var en beskjed jeg fikk når min mann døde. Faen så sint jeg ble, følte meg så forlatt, alene, alt det der. Men jeg forsto hva hun mente, hvorfor hun sa det. Men sannheten var jo det. Jeg var ikke flink å ta vare på meg. Jeg var så flink å ta vare på andre men ikke meg. Det måtte jo forandres. Skulle jeg finne lykke, måtte jeg finne kjærligheten til meg selv. Min fritid, brukes til det som gjør meg lykkelig~

må vell oppdatere dette bilde snart 😉 I’m a fighter, not going to quit now!

Så nå starter vell et stort nytt kapittel i mitt liv. Ny jobb i Q science, for en flott gjeng vi er. Skole, som min kjære har motivert meg til, å gjort det mulig! Evig takknemlig! Å en liten som har forventet ankomst lille julaften. Vi har fått høns å ender, noe som gir litt ekstra jobb med mening! Skal innrømme at gamle mønstre skriker inni meg, DET ER FOR MYE! Selvfølgelig, forandring er vanskelig. Men kanskje noe med det mest nødvendige man kan gjøre for seg selv å andre?

Det gjør meg så glad å se så mye aktivitet her på bloggen! Takk alle dere å takk dere faste og nye som handler tinkturer å andre hjemmelaget helsekost av meg!
Takk dere som kontakter meg ang Q science! Alt dette som jeg brenner for, å dere som støtter, spør om råd, stiller vanskelige spørsmål! oppmuntrer å bruker min blogg! Dere har gjort dette mer motiverende å holde på med min reise i helseverdenen, å holdt gnisten å drivkraften levende i meg heile veien!

(Bilde lånt fra googlr)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s