Raw kake med bringebær

Denne kaka ble overraskende god! Jeg forbredt nøttene kvelden før, og gjorde den ferdig neste morgen før jeg leverte kidsa på skolen/barnehagen. Det gikk utrolig fort. Til tross hvor plaga jeg ble av blenderen.

Nøtter til bløtlegging. Bunn og fyll

Bunnen hadde jeg i 150g dadler, 130g peanøtter, litt honning og en klype salt. Kjørte alt i blender å trykte det ned i en form.

Fyllet. 240 gram med cashewnøtter og peanøtter. Målte det bare sammen men jeg brukte mest peanøtter, det var det jeg hadde. Men har du bare cashew blir det også knall! 1ts vaniljepulver, 0.5dl honning, 1dl kokosolje jeg bruker med smak, saften fra 1 sitron og ca 2,5dl bringebær! Blend alt. Kanskje du må smelte kokosoljen men ikke slik at den blir varm.

Min kake ble ikke helt blendet. Det var en drit maskin for å være helt ærlig. Men jammen ble kaka god lell!!

Jeg kokte bringebær, silte den og tømte over en tynn stråle over hele kaka 👌

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s