Q Sciens update

Altså dette går over alle forventningene jeg hadde! Om produktet, om mine medarbeidere, holymoly for en gjeng!

My everyday ritual 🌺 tar bare 1-2 poser med drikke om dagen. Kollagen tar jeg hver dag men den er ikke på bildet her.

I går startet jeg dagen som vanlig med vitaminer, Q core og Q twist drikke. Det får meg til å føle meg bra, glad på en veldig fin måte. Slik som før kanskje, den lille livsnyteren som bodde i denne kroppen. Så begynte snappchat å mase om minner. Tittet på dem, fine minner om fjoråret, 2 år siden, forså å se min mann, 4års minne, bokse med min bror. Høre latteren, stemmen hannes igjen på en slik levende måte. Som om det var i går det hele skjedde.
Men de negative nedtrykkende tankene kom ikke. Den grusomme vonde følelsen kom ikke. Det var bare så utrolig fint å se, huske og føle den kjærligheten som den gang var. For gu som jeg elsket han. Det var så godt å høre han. Takknemlig for det vi hadde, barna våre og det fine uperfekte livet. De gode minnene som er så vond, men så viktige.

Jeg har jobbet hardt nå den siste tiden. Psykisk og fysisk. For livet går fram, om du vil det eller ikke, så går det fram. Hva du gjør med tiden, om den er bra eller ikke er det faktisk du som avgjør. Men det betyr ikke at man skal gjøre det alene, selv om jeg kanskje ikke er den flinkeste selv til å ta det rådet, men roma ble ikke bygd på en dag. Og jeg tar ikke alle kampene alene lengre.

Det kan til og med være at du må ut av din komfortable sone! Ukomfortabelt? Veldig! Virkelig ubehagelig. Men er det behagelig der du står nå? Det er det jeg har gjort å gjør, jeg går i de ukomfortable plassene, for jammen er det herlig, skremmende og vakkert. Og jævlig ukomfortabelt.

Jeg er usikker faktisk på hvor langt jeg hadde vært i dag uten Q sciens og damene der, som støtter, pusher og drar deg sakte men sikkert mot dem, i gjennom det ukomfortable men der er vi, sammen. Produktene som har stabilisert kroppen, hormonene, smertene og humøret! Det at smertene er så redusert gir meg mer livsglede! At magen, kroppen er i balanse er ubeskrivelig fantastisk. Jeg er evil takknemlig for den flotte gjengen ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s