Q sciences ~ Gjør drømmen virkelig

Jeg har seriøst blitt forelska i disse produktene, så nå er det på tide å share the love!

http://shop.myqsciences.com/airin. Link til produktene 🙏

Vi er et gigantisk team i Norge og fellesskapet er bare så vakkert, bare det er så ekstremt vakkert å verdifullt!

jeg har aldri i mitt liv hatt en menstruasjon uten kroniske smerter! Oppkast var vanlig. Svimte av flere ganger også iløpet av perioden. Men nå kjenner jeg ingenting! Ikke litt murring i ryggen engang 🙏 Jeg startet 2uker før mens. Min syklus var også på kjøret, noe den heller ikke er lengre! (bruker ingen hormoner)

Det er så mange produkter! Men også shake til trening 💪

Som kostholdsveileder, skal jeg kunne veilede i dette land med kostholdsproduker. Og det er ikke problemet, problemet er at produktene i Norge ikke har lettopptakelig vitaminer/mineraler. Noe som gjør jungelen med kosttilskudd utrolig vanskelig å finne fram i! For å ikke snakke om fyllstoff og metaller man kan finne i tilskuddene! Det er et økende problem å finne et tilskudd som ikke gjør det motsatte av sin funksjon. Skuffende!

Og ENDELIG! Kan jeg si at jeg har funnet tilskudd som gjør det! Lettopptakelig!! Rent og naturlig! Jeg er så himmelsk fornøyd så jeg valgte å jobbe med dette her 🙏🎉 For da kan jeg lettere nå ut med rene produkter som kan være nødvendig under kostomlegging, vitamin mangler ol! Det er en fryd, en glede for sjela!

Denne jobben her er uten tvil den beste jobben jeg har hatt til nå! Som blir en kjempe kombinasjon med mine utdannelser! Jeg er stolt å gleder meg til veien videre!

Vi er så sykt stolte av denne!! Den første flytende kollagene som er laget! Lettopptakelig å skånsom for magen!

Her kan dere se/kjøpe produkter eller bli medlem 🌺

http://shop.myqsciences.com/airin

Velkommen skal du være sammen med oss!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s