Små variasjoner kan bli store

Rett og slett. Har du nyttårsforsett som å spise bedre? Leve bedre? Trene mere? Nei, ikke jeg hvertfall.

Nyttårsforsett har jeg aldri hatt. Ikke noe for meg, jeg er en bedre verson av meg allerede i morgen, lære av dagen og ta lærdommen med neste dag, ikke neste år. Tenker jeg da. Uansett ikke det vi skal snakke om nå.

Men kostholdsendringer er bedre for noen og gjøre i det små. Jeg måtte lage meg en pang forandring sist, men denne gangen må jeg ta litt og litt. Her ser du dagens middag. Det er, pølsegryte med ost, potet og til meg, rå lever.

Osten og tomaten inneholder nokk antinæringsstoffer, utfra hva jeg har lest. Men spiser alikavell rå lever. Drikker en kopp te med kollagen i også, teen var var en gave fra Tøybleierompa.

Te kan også inneholde garvestoff og ulike næringsstoffer, men som PirkePetter sier «man skal leve, ikke bare overleve» ❤

Og det er viktig. For meg er det også viktig og spise meg opp på næringsrik mat. Så jeg nærer meg selv med gode vaner nå, lever, kollagen og eplecider eddik før måltider, de små viktige tingene.

Mer og mer kommer de gode vanene til, man blir mer fokusert og bevist, man må bare starte en plass. Få hjelp til og få hjelp. Det lille kan rett og slett være kollagen, jeg bruker gelatinpulver fra tidsporten sist kjøpte jeg 25kg sekk, min far feks bruker også dette så vi er flere i familien på denne sekken, men jeg er nokk størst forbruker! Jeg har det i supper, sauser, grøt, kaffe, te, men som oftest i varm saft. Eller kanskje du ønsker og starte med eplecidereddik før mat?

Jeg har selv glemt eplecidereddik nå i en lang periode, har spist sjokolader og næringsfattig mat. Nå sitter jeg med konsekvensene over det. Mat (eller ræl som jeg kaller det) gjør en deprimert, sint, urolig, nervøs, man kan få eksem, tannproblemer, betennelser osv.

Så her er det bare og snike inn vanene, selv om man drikker en te, kaffe, spiser en sjokolade eller lignende så ikke slutt med de gode vanene, da er det så vanskelig og komme inn igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s