Uventet år.

Stemning bryllup42

Dette året ble helt motsatt av det jeg hadde tenkt meg. Helt motsatt.

Dette skulle bli året hvor alt skule bli bra igjen. Jeg ønsket det så mye at jeg nesten kunne smake det. Utslitt å fortvilt over hvordan alt var. Skulle jeg overleve dette måtte jeg se på målet. Dette skal gå over, bli bra. Det ble ikke slik. Jeg deler mer når jeg er klar.

Jeg ser at det er aktivitet her på bloggen, det gleder meg. Jeg ønsker og fortsette med dette så skal sakte men sikkert komme med mer innlegg til dere!

Takk for tålmodigheten 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s