Chaga tinktur update!

20180723_091342

Jeg har brukt tinktur før med chaga, også drukket te. Men at den skulle være så effektiv hadde jeg faktisk ikke trudd!

Jeg har nå brukt chagaen fast siden den ble ferdig å halleluja! Jeg er i ganske god form, men er en del sliten pga det jeg står i. Hode er ofte fylt med rot og uro, nervøsitet og stressa. Dette er ting som tar veldig på kropp og sjel. Å da blir jeg sliten, tung og trøtt. Søtsuget kan dukke opp og søvnmangel iligeså.
Da tar jeg 3 spruter i vannkefir, jun eller kombucha å ping så er jeg mer en klar igjen! Å det går så fort! Og jeg mister søtsuget! Heldigvis, jeg har en tendens til å snoke. Heldigvis er det ikke så mye usunt jeg liker 😉 Passer på å ikke ha i hus! Før brukte jeg et naturlig kosttilskudd men det inneholdt en del koffein, det står det på den ihvertfall, jeg prøver å ikke få mer av det enn te å kaffe 😉 men det har funket godt, men kan jammen si dette funker bedre og lengre!
Mamma har samme effekt og vi har fått flere gode tilbakemeldinger!

Jeg har dog merket at jeg sover mye bedre når jeg drikker dette men Jeg kan ikke ta dette så sent på dagen! Da kan det ta lengre tid før jeg sovner, kreativiteten kikker så skikkelig inn og jeg har også energi til å holde på med så mye!
~Dette stabiliserte seg og nå kan jeg ta tinktur før jeg legger meg 🙂

Det og smaksette Jun med tinktur er faktisk kjempe godt! mamma hadde en Julekombucha og vi hadde tinktur i den også å da ble den gløgg. Hehe helt nydelig!

Jeg er stolt og fornøyd med tinkturen vår! Den er kommet for og bli!

DSC03357

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s