Himmelske Kyllingkraft

DSC01744

Dette er det beste jeg vet! har jeg det drikker jeg det hver dag! Det er utrolig sunt og godt! Naturens antirynkemiddel også sies det 😉

Du trenger
En hel kylling eller ben fra 1 eller flere kyllinger
vann
laurbærblad (kan sløyfes)
Rødvin/hvitvinseddik/eplecidereddik

Har du bare skrog legger du det i i vann med eddik, jeg lar dette stå hele natten så det åpner porene i benene så næringen trekker bedre ut. Varm opp forsiktig, da slipper du og skumme av og noen hevder at kraften blir blankere. La den stå og trekke i 1-2 dager. Den skal ikke koke, men jeg har det såpass varmt at jeg ser vannet rører på seg.

DSC01750.JPG
En hel høne koker jeg slik som den er, det har jeg gjort denne gangen.
ha en stor nok kasserolle og dekk til med vann. kok opp og la det småkoke helt til kjøttet slipper bena. plukk ut alt kjøttet og la bena koke videre slik som beskrevet over. Jeg koker dag og natt uten problemer. Noen putter også den i stekeovnen og lar den stå der på natta.

Det kommer bedre bilder etterhvert. Holder på med noe kjempe spennende flere kommer til og få nytte av 😉 Her er det flere prosjekter på g! Gled dere!

Gry hammer gir mye info om kraft Her!
Kraftmamma kan dere lese Her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s