Q sciences event Oslo 🤩

Det er helt mind blowing å ha vært med selveste sjef, grunnlegger av Q science! Marc Wilson!! For en fantastisk mann, altså den energien han utstrålte, man følte seg trygg på en måte. Han var en harmonisk mann, rett, å slett. Jeg møtte Kim, page, Thierry og Ann-Celeste🤩🙏

Meg og selveste Marc Wilson!

Marc Wilson var pensjonist i 6hele måneder, han ble leij av den tilværelsen, å ville hjelpe andre! Han skapte Q science for å hjelpe alle mennesker med økonomi, helse og trygge rammer. Q science hjelper sine pionerer (jeg er en pioner) med lån, dette skal vist vi få i Norge også 🙏🤩

Q sciences er anerledes 🌺 de er for oss!
Å det store er at det gjør vi 🌺🙏 de holder det de lover 🤘

Produktene er helt enestående og jeg har fått meg en del favoritter nå må jeg si!

Mine daglige favoritter 🌺 jeg glemte Fuse men den er absolutt en favoritt!

Ønsker du å bli med meg, eller bare kjøpe produkter har jeg link til deg 🌺 som fast månedlig bestiller opparbeider du deg rabatter 😎 Hvis du blir ambassadør (for bare 20$, ca 200kr ekstra!) får du mye flere fordeler enn bedre pris på produktene! Gratis frakt på månedlig bestilling, en app for trening, de har også med trening på treningssenter om det er best! En egen app som blir kontoret ditt bl.a😎 du får meg som skal lære, hjelpe å veilede deg! og tilgang til Norges største team, å mye mer!

http://shop.myqsciences.com/airin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s