Jentekvelder, Kraft og kurs

Jeg og min venninne har nå brukt en stor del av sommeren ilag. Hvor kveldene blir sene med 6 små i hus og mye planlegging.

Det er Varmt og fuktig. Arbeidskjole er da et must🌺

Nesten hver kveld ble klokken 00:30 før vi kommer oss i seng. (Enda et vedvarende «problem» 😉 Tlf samtaler kan vare i timevis!)
Nå skulle Gine komme til meg å hjelpe meg, barna er på plass en annen stan, vi er —->ALENE!<—
Og gu så effektiv vi er! Jeg er helt overrasket, jobber fra tidlig morgen til sent på kveld! Og det samarbeidet vi har!

Så hva er det vi egentlig holder på med da?

Jo det skal jeg fortelle, eller skrive til deg kjære leser. Vi bygger, skaper og lager våre hus, om til hjem.
Hun er nå hos meg for å bygge skap i mitt kraftig vinklet hus. Ikke et tak oppe er laget uten skråtak. Noe som gjør mulighetene mine til skapplass utrolig vanskelig. Heldigvis har jeg da Gine, som er en selvlært snekker, hun har så gode erfaringer at mitt skakke, skjeve hus er ikke noe problem! Huset deres skal også ordnes, så der er det også flere prosjekter på gang! Og under prosjektene, alle de måltidene vi lager så blir det så mye idemyldring. Vi slapper aldri av med mobil, data eller et glass vin. Vi skaper, deler og lager. Å det er så vakkert. Vi kommuniserer på en meget god å fornuftig måte.

Noe som har fått kraftdamen til å bli Kraftdamene!

JA!!!! Vi ER kraftdamene! Med samme lidenskaper, ulike kunnskaper og en brennende lyst til å formidle enkel informasjon videre på en bærekraftig måte. For med små grep kan bli enorme forskjeller på kroppen. Vi mer så mange små barn, begrenset økonomi å rett å slett ønsker at helse skal være fancy, ikke bare se fancy ut. Men det skal føles bra, med det du har. Rett å slett 🌺

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s