Organic HairStyle

Jeg var så ekstrem heldig og fikk intervjue de råflotte damene på OHS – Mosjøen Vefsn kommune!

Jeg selv er veldig nøye med hva jeg spiser, smører meg med og håret! Hva jeg brukte i håret ble for meg et problem, jeg tåler jo ingenting! Sår, kløe og kviser? Uansett hva det er så gjør det jækla vondt! Jeg mister mye selvfølelse og håret ser aldri bra ut. Jeg begynner og hate håret mitt.

Janikken som jobber i OHS er en god venninne av meg og hun ser min frustrasjon og prøve så inderlig og hjelpe meg, den tid da jobbet hun i en annen frisørsalong i Mosjøen sammen med Cathrine. Vi tester ut noe hver gang vi møtes, hun blir like frustrert som meg for ingenting av det de hadde kunne jeg bruke. Hun er klar over mitt ønske om økologisk ren livsstil. Så vi prøver et økologisk produkt, dette tålte jeg men håret ble tørt og livløs. Vi gav opp. Trudde jeg da! Janikken og Cathrine som jobbet sammen hadde tydeligvis andre planer! Disse to fantastiske damene hadde samme ønske! Nemlig og starte egen salong! Ren, bærekraftig og økologisk! Damene brukte heller ikke lang tid med å få drømmen til virkelighet!

Salongen Organic hair style kom til vakre lille Mosjøen. Den første økologiske frisørsalongen i vefsn kommune åpnet den 03.11.18

«hårfargene er 93-96% naturlige! De er utrolig virkningsfulle og har ekstrem glød»

Cathrine N. Buer er en ung dame på 26 år. Hun har vært frisør i 3 år og har lenge ønsket og starte egen salong. Hun ønsket noe annerledes og nytt. Hun vet selv hvordan det er og være i kunde i frisørstolen så ønsket mer, hun ønsker og gi kundene ikke bare en rask klipp, men en hel behandling, gi kunden det de fortjener uten at det skal koste ekstra! Velvære er viktig sier hun. Og heldigvis var dette også ønsket til Janikken! Og med velvære mener de at de starter en behandling med stressreduserende nakke og skuldermassasje med eterisk oljer, og en eterisk oljebasert chakra spray. Chakra er energipunkter med balanse som hjelper oss med og utvikle vår vitale energi og oppnå god helse, velvære og balanse i livet. Informerer de om. Produktene inneholder kun naturlige dufter og er milde og fuktighetsgivende. Vi er kjempe fornøyde og stole av Aveda merket! Aveda har stort fokus på verden vi lever i, miljøet og ikke minst bærekraftige produkter. Vi bruker kun plantebaserte produkter som er godt for hår, kropp og sjel. For og ikke snakke om miljøet. Drømmen ble raskt virkeliggjort med Janikken og nå er drømmen om å gjøre dette større sammens med henne! Vi har allerede avtale med sykehjemmet hvor vi drar direkte til de og gir behandling til beboerne, også til de eldre som trenger oss men ikke kommer seg til oss tar vi på oss jobben og kjører direkte til de som trenger oss. Velvære er viktig uansett alder! Vi alle ønsker jo og se og føle oss stelt. Vi vil ta vare på alle! Samtidig som vi skal ta vare på miljøet mens vi gjør det vi brenner for. Vi er fortsatt en ny bedrift med store misjoner og ønsker, vi skal fortsette med det vi brenner for og gi våre kunder det vi mener er best. Forteller Cathrine N. Buer sjef for OHS stolt.

«Organic Hairstyle AS er ikke bare en økologisk salong! Vi er en grønn salong som tenker på miljøet rundt oss!»

Janikken Strøm Karlsen også ung dame og aktiv tobarnsmor. Det var ingen tvil da Cathrine spurte meg om vi virkelig skulle starte! Jeg stupte i konseptet med en gang. Vi var skremte, nervøse, utrolig ivrige og mye fryd! Vi fant Aveda og hoppet i det med en gang! Vi øsnket ikke noen andre produkter, dette var det som virket utrolig. Jo mer vi lærte om Aveda jo mer elsket vi det! Vi bryr oss om verden vi bor i. Det er også Aveda sine ord. Inspirasjonen ble bare større og større og når familien fikk høre om dette ble de også ivrige! Min bestemor Anna K inspirerte oss til og kjøre ut til eldre for og hjelpe. Vi og de elsker og kan gjøre dette. Det føles så godt og vite at vi gjør en forskjell. Jeg komme aldri til og angre på at jeg hoppet i dette sammen med Cathrine forteller Janikken stolt.

«Alle kundene våre får selv velge fritt om de ønsker oljer og massasje»

Jeg selv har vært der og fått behandling og det var virkelig breathtaking! Jeg har selv brukt eterisk oljer og har en del erfaringer med det, men dette er virkelig noe eget. Produktene lukter så deilig og mild. Håret mitt er fylt glød og liv! Det ser nesten nyfarget ut. Jeg har brukt produktene siden november og kommer ikke til og bruke noe annet! Huden og håret er som ny, mykt og fullt av glød. Jeg kommer heller ikke til å bruke en annen salong for frisørtimen min er min egentid. Den er viktig for meg! Som småbarnsmor setter jeg utrolig stor pris på og bli `dullet` med. Men det er heller ikke en typisk kvinnesalong! Nei denne salongen er utmerket til menn. Aveda har også egne produkter til menn! Det er flere flotte herrer som er kjempe fornøyde med salongen deres! Som de selv sier: de ønsker og hjelpe alle!

HER!Kan dere se facebooksiden deres! Her har de delt filmer og annen informasjom om merket de bruker Aveda ♡og ikke minst info om deres salong!

De deler også ut bilder på Instagram om farg og klipp de har utført! Se på organichairstyile på insta!

Eier: Cathrine N. Buer! Flott ståpådame som kan tingene sine! Hun gir utrolig gode behandliger og har store framtidsplaner for bedriften!

Med eier: Janikken Strøm Karlsen! Flott kreativ dame som elsker frisørfaget og elsker utfordringer! Dyktig og gir utrolige flotte behandliger. Hun ser ikke negativt på noe og gleder seg til tiden fremover vider i deres flotte bedrift!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s